Huls Bouwservice voert diverse werkzaamheden uit omtrent nieuwbouw, verbouw of renovatie. Wij voeren diverse werkzaamheden uit zoals het vervangen van kozijnen, plaatsen van dakramen, vervangen van plafonds en voeren diverse timmerwerkzaamheden uit. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren en het vervangen van bestaande deuren en kozijnen of het plaatsen van deze in een bestaande muur.

Draagmuren verwijderen

Overweegt u om uw woning te verbouwen en wilt u daarbij een ruimte vergroten door het verwijderen van u muur? Veelal heeft u dan te maken met een draagmuur welke een belangrijke constructie functie heeft. Het is mogelijk om deze te verwijderen, echter is het van belang dat dit vakkundig en precies gebeurd. Wij hebben veel ervaring op het gebied van het verwijderen van muren met een constructieve functie. Allereerst brengen wij samen met u de wensen in beeld. Waar wilt u bijvoorbeeld de nieuwe keuken plaatsen of welke ruimtes wilt u samenvoegen? Als tweede is het van belang dat een constructeur de situatie doorrekent in vorm van een constructieberekening. Dit is noodzakelijk om tot een gedegen oplossing te komen en bijvoorbeeld scheuren en instortingsgevaar te voorkomen. Wanneer de berekening gereed is kunnen wij aan de slag. Wij zorgen dat de draagmuur veilig wordt verwijderd en treffen hierbij de benodigde voorzieningen zoals het plaatsen van stempels. Afhankelijk van de constructieberekening plaatsen wij een vervangende constructie zoals een metalen H- of IPE-balk. Ten slotte is het mogelijk dat wij de vloeren afdekken met een betonnen deklaag.

Deuren en kozijnen vervangen

Heeft u bijvoorbeeld een houten, kunststof of aluminium kozijn en overweegt u deze te vervangen? Huls Bouwservice heeft veel ervaring met het vervangen van kozijnen. Wij onderscheiden ons in het feit dat wij ook in bestaande muren deuren en kozijnen plaatsen. Allereerst bespreken wij samen de wensen, waarna wij een richtprijs afgeven. Daarna komen wij de kozijnen zelf inmeten om vervolgens een tekening uit te werken voor de leverancier. Daarna bestellen wij de deuren en-/of kozijnen en spreken met u een datum af waarop de werkzaamheden plaatsvinden.